Algemeen

Algemeen

Algemeen

Algemene informatie

Wat fijn dat u interesse heeft in Zwemschool Zutphen! Wij heten u van harte welkom op onze locatie van zwembad De IJsselslag. Om u zo goed mogelijk te informeren over onze zwemlessen adviseren wij u onderstaande informatie te lezen, wilt u informatie over de andere activiteiten in zwembad De IJsselslag klik dan hier.

Inschrijven

Het inschrijfgeld bedraagt eenmalig € 17,- en wordt via een iDeal betaling bij het inschrijven van de leerling aan u berekend. Zodra het inschrijfgeld bij ons is ontvangen staat uw kind ingeschreven bij Zwemschool Zutphen. U ontvangt hier via e-mail een bevestiging van. Tevens ontvangt u informatie om te kunnen inloggen op de persoonlijke pagina van uw kind in ons leerlingvolgsysteem. Na inschrijving kunt u na twee werkdagen bij de receptie van zwembad De IJsselslag de Plonskaart voor uw kind aanschaffen. Deze kaart kost € 2,50 (+€ 2,50 borg) en biedt de mogelijkheid aan uw kind om gratis, tijdens het recreatief zwemmen, onder begeleiding van een (zwemvaardige) betalende ouder kennis te maken met zwembad De IJsselslag. 

Als uw kind wordt opgeroepen voor zwemlessen zal er contact met u worden opgenomen en in overleg zal er een startdatum worden afgesproken.

Lesgelden

Bij aanvang van de eerste zwemles betaald u de eerste lesmaand contant of per pin bij de receptie van De IJsselslag á € 49,85. Hierna is het alleen mogelijk om uw lesgeld te betalen per automatische incasso. Hiervoor geeft u bij start van de zwemlessen een ‘Machtiging automatische incasso’ af. Bij het incidenteel missen van een zwemles bieden wij de service zwemlessen zelf af te melden en een inhaalles te reserveren (met de inlogcode via de persoonlijke pagina in ons leerlingvolgsysteem). Let wel, deze inhaalles heeft geen geldelijke waarde en kan niet als lesgeldbetaling worden ingezet.

Diplomazwemmen

De betaling voor het diplomazwemmen á € 22,50 vindt afzonderlijk en voorafgaand aan het diplomazwemmen plaats en zijn niet bij het lesgeld inbegrepen.

Automatische incasso

Om via een automatisch incasso bedragen van uw rekening te mogen afschrijven, is er toestemming van u nodig. Deze toestemming vragen wij via een machtiging tot automatische incasso. Dit formulier ontvangt u bij de eerste zwemles en dient u ondertekend op dezelfde dag af te geven bij de receptie. Zodra er lessen gevolgd worden, wordt het lesgeld automatisch bij u geïncasseerd. Bij het niet nakomen van uw verplichtingen doordat een automatische incasso wordt geweigerd, wordt er contact met u opgenomen. Indien de verplichting niet binnen 7 dagen wordt betaald, wordt er een herinnering toegestuurd. Hiervoor worden administratiekosten in rekening gebracht, of u betaald het lesgeld bij de receptie van De IJsselslag ook hier wordt dan €2,50 administratiekosten over berekend.

Restitutie van lesgelden (inhaaltegoed)

In ons nieuwe leerlingvolgsysteem heeft u de mogelijkheid om maximaal 6 uur voor aanvang van de zwemles uw kind af te melden. U ontvangt dan een inhaaltegoed die door u zelf gemakkelijk is in te plannen. U kunt tot een maximum van 4 inhaaltegoeden opbouwen. Op geen enkele manier kan lesgeld worden verrekend en teruggestort. Dit geldt ook voor het opgebouwde inhaaltegoed wat ontstaat door het afmelden van lessen. U dient dit tegoed tijdig in te plannen als inhaalles.