Volwassen zwemles

Volwassen zwemles

Veel mensen hebben in het verleden een zwemdiploma behaald, maar niet iedereen is even zwemvaardig gebleven. Zo zijn sommige mensen met zwemmen gestopt vanwege angst of een blessure. Er zijn ook mensen die nooit hebben leren zwemmen.  
Zwemlessen volgen doet u niet voor anderen, maar juist voor uzelf. U investeert in uw eigen vaardigheden en u kunt in de toekomst (weer) genieten van het bewegen of recreëren in het water. Een zwemles voor volwassen is dan ook een uitstekende manier om te leren zwemmen, maar ook om de oude zwemvaardigheden (op een veilige manier) weer te beheersen.
 
Een zwemles voor volwassenen is geschikt voor iedereen, dus waar wacht u nog op? Op dit moment is er al volwassen zwemmen op dinsdagavond van 20.45 uur tot 21.30 uur. U krijgt een half uur instructie en een kwartier om het geleerde samen met de instructeur te oefenen. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen zijn andere lestijden op andere dagen bespreekbaar.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze receptie 0575-538700 of e-mailen naar zwemschoolzutphen@ijsselslag.nl